Tegenwoordig zijn er veel mensen die willen gaan starten als ZZP-er (Zelfstandigen zonder personeel). Het probleem is alleen dat bijvoorbeeld veel bouwvakkers, timmerwerklieden, metselaars en dergelijke geen verstand van de administratie hebben en velen ook geen tijd. Dit kan je ten alle tijden uitbesteden aan een administratiekantoor maar wat kan je dan precies van een administratiekantoor verwachten en wat zijn hier de kosten van.

De werkzaamheden welke uitgevoerd worden door ons zijn:

* Het verwerken van de bank/kas

* Het boeken van de inkoopfacturen

* Het opstellen van de verkoopfacturen, alsmede het opstellen van eventuele betalingsherinneringen

* Aangifte BTW (kwartaal)

Daarnaast werken wij met het boekhoudprogramma SnelStart. Met dit programma is het mogelijk dat u zelf kunt meekijken in uw administratie (op afstand). Mocht u ergens dan vragen of hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Voor het opstarten van deze administratie brengen wij éénmalig een bedrag van € 50,00 excl. BTW in rekening. Het opstarten van de administratie betekent dat wij uw bedrijf aanmaken in het boekhoudprogramma, alle eventuele bekende gegevens invoeren en het koppelen van de juiste grootboekrekeningen.

Er zijn administratiekantoren die een bedrag van tenministe € 100,00 excl. BTW in rekening brengen en nadien nog een aanvullende rekening sturen voor de extra gemaakte kosten, maar aangezien u net start als ZZP-er vind ik dit een erg hoog bedrag. Van ons krijgt u maandelijks een rekening van € 75,00 excl. BTW voor het doen van uw administratie. Dit is ongeacht de hoeveelheid van de werkzaamheden! Het kan dus zijn dat wij maar 10 facturen boeken maar dit kunnen er ook 100 zijn. Het bedrag zal hoe dan ook hetzelfde zijn en er worden nadien geen extra kosten in rekening gebracht.

Regelmatig u in het rood?
Moet u elke maand de eindjes aan elkaar knopen?
Heeft u de handen in het haar en ziet u geen uitweg?

Een budgetcoach kan je helpen dit te voorkomen!

Meer info…

Administratie Coach

GRIP op je rekening.
THUIS in je administratie.
Inzicht in je financiën.

Dit alles geeft rust en duidelijkheid!

Meer info…